Bostanbaşı'nda asfalta ağırlık verildi

Hava sıcaklığının normallerin üzerinde olmasını fırsat bilerek ilçe genelinde ki yol açma, genişletme, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına yoğunluk veren Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, konutlaşmanın artmasıyla birlikte araç ve yaya trafiğinin yoğunlaştığı Bostanbaşı mahallesinde ki ulaşım ağına yeni alternatif güzergahlar eklemeye devam ediyor.

Hava sıcaklığının normallerin üzerinde olmasını fırsat bilerek ilçe genelinde ki yol açma, genişletme, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmalarına yoğunluk veren Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, konutlaşmanın artmasıyla birlikte araç ve yaya trafiğinin yoğunlaştığı Bostanbaşı mahallesinde ki ulaşım ağına yeni alternatif güzergahlar eklemeye devam ediyor.

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinin en kalabalık bölgeleri arasında yer alan Bostanbaşı mahallesindeki trafik akışını rahatlatmak adına sürdürülen çalışmalar sırasında alt yapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklar, modern kent vizyonuna uygun hale getiriliyor. Yeşilyurt’un her noktasında ulaşımı rahatlatıp, kaliteli ve konfor düzeyi yüksek yolları hizmete sunmaya devam ettiklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Vatandaşlarımızın Yeşilyurt’ta yaşamanın ayrıcalığını en iyi şekilde hissetmeleri amacıyla dur durak bilmeden, ilçemizin her noktasında çalışıyoruz. Çağdaş, modern ve yaşanabilir bir Yeşilyurt’u gelecek kuşaklara armağan etmek adına alt ve üst yapı yatırımları, sosyal, kültürel, sanatsal, çevresel ve temizlik hizmetlerinde yakaladığımız başarı grafiğimizi yeni yatırımlarla taçlandırmaktayız. Gelişen ve değişen ilçemizin ulaşım sorununu çözmek ve yollarımızı daha modern hale getirmek için planlamaya uygun olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

Yolların kendileri için çok önemli olduğuna parmak basan Çınar, “Çünkü yol medeniyet, gelişim ve değişimi ifade eder. Yeni yolların açılmasıyla trafik akışı rahatlar, ticaret gelişir ve ekonomiye direk katkısı olur. Alt yapısı tamamlanan bütün yollarımızın standartlarını yükseltiyoruz. Ulaşım meselesini çözmekle birlikte gelişmenin yeni alanlara doğru kaymasına da katkı sağlıyoruz. Bostanbaşı’nda son yıllarda değişime uğrayan bölgelerimizin başında gelmektedir. Belediye olarak tüm bölgelerimizde olduğu gibi bu mahallemizin yapısına artı değerler katacak yol açma, yenileme ve düzenleme çalışmalarına büyük özen gösteriyoruz. Yaptığımız çalışmalar mahallemizin çehresini değiştirdiği gibi ulaşım rahatlığı sağlayarak, ilçemizin gelişmesinde büyük rol üstlenmektedir. Hemşehrilerimiz için hizmetlerin en iyisini sunmak ve sorunlarına çözüm üretmek adına elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorumlar 5
Cumali 20 Aralık 2019 13:27

Sayın Yılmaz Algül tabi eger dogru ise isim. Anladığım kadarıyla başkanın sosyal medya işlerine siz bakıyorsunuz yoksa neden yalan haberi savunuyorsunuz. Arkadaki personeli tanıyorum eski belediye çalışanı uzun süredir belediyeden ayrıldı..Ayrıca gösterilen yolda yeni bir çalışma yok. Başkanın sosyal medya işlerinden sorumlu kişi tam anlamıyla batmıştır...

Murat Gülez 19 Aralık 2019 22:00

Ayrıca belediyenin sosyal medyasındaki fotoğraflara bakın başkanınız 1 sene önceki kıyafetle aynı yerde aynı kıyafetle poz vermesi de büyük tesadüf değil mi :)

Murat Gülez 19 Aralık 2019 20:48

Peki sahte isimli Yilmaz Algül bostanbaşı kanalı pislikten ölürken sahte fotoğraflarla iş takibi yapmak ne derece gerçekçi ???? tbt gibi oldu emin ol çünkü yeni icraatler yok ????

Yılmaz algül 19 Aralık 2019 19:55

Bostanbaşı yeşil köy sitesi ve olimyat kolejinin bulunduğu alana yapılan asfalt çalışması üstteki foto eski ama alttaki fotolara iyi bakmamışsın murat

Murat 19 Aralık 2019 16:55

Belediye yalan beyanda bulunup sizleri yalan haber yapmaya zorluyor. Reklam için verdikleri fotoğraf geçen seneye ait. Nerden mi biliyorum? Fotoğrafta arka planda ben varım (istifa etmeden önce)

Bakmadan Geçme