'Bir yetkili' kandırmış!

Vuslat TV'de geçtiğimiz hafta Yeşiltepe futbol sahasında düzenlenen liseler arası futbol turnuvasında bir hafta boyunca sağlık personelinin olmayışının haberinin yanıtı bugün geldi.

Malatya İl Sağlık Müdürlüğü tarafından basına gönderilen cevapta haberin doğrulandığı ama "bir yetkilinin" sağlık personelini yanlış yönlendirdiği yazılmaktadır.

İl Sağlık Müdürlüğü'nün cevap metni şu şekilde:

"30.11.2018 tarihinde VUSLAT TV de yayınlanan haber içeriğinde belirtilen Yeşiltepe futbol sahasında düzenlenen liseler arası futbol turnuvasında bir hafta boyunca Sağlık Personeli görevlendirilmediği haber konusu edilmiştir.
Haberde belirtilen husus; 30.11.2018 tarihinde statta görevlendirilen sağlık personelimiz belirtilen günün ilk karşılaşmasının iptal edilmesi ile beraber; saha içindeki bir yetkilinin maçın iptal edildiği ve öğleden sonra saat 13:00’da diğer maçların başlayacağı ifadesi sonucunda sağlık personelimiz stattan ayrılmış ve saat 13:00 da tekrar stada gelmiştir. Stadyumda ve görevi başında bulunan personelimizin yanlış yönlendirilmesi sonucu meydana gelen bu durumla ilgili olarak; Müdürlüğümüz tarafından soruşturma başlatılmıştır. 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Cevap metninden yola çıkarak soruyoruz:

"Bir yetkili" iptal olmayacak bir maçı hayati öneme sahip bir sağlık personelini niye yanlış yönlendirsin?

Vuslat TV'nin haberinde "bir hafta boyunca" deniyor ama Sağlık İl Müdürlüğü'nün cevap metninde sadece 13:00'a kadar, deniyor. Soruşturmanın daha yeni başladığı bir vakaya bakarken "bir hafta boyunca" söyleminin es geçilmesi dikkat çekmiştir.

Kayısı Haber olarak konunun takipçisi olacağız.

Kayısı Haber

                                                             

Bakmadan Geçme