Bir 'Yeğen Ataması' da Yeşilyurt Belediyesi'nden

31 Mart seçimlerinden sonra yeni seçilen belediye başkanlarının 'akraba ataması' haberleri tüm Türkiye'de konuşulurken dün haberini yaptığımız Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın yeğeninin atamasından sonra Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın yeğeninin de Yeşilyurt Belediyesi'ne bağlı şirkete genel müdür yardımcısı olarak atandığı iddia ediliyor.

31 Mart seçimlerinden sonra yeni seçilen belediye başkanlarının “akraba ataması” haberleri tüm Türkiye’de konuşulurken dün haberini yaptığımız Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yeğeninin atamasından sonra Malatya Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeğeninin de Yeşilyurt Belediyesi’ne bağlı şirkete genel müdür yardımcısı olarak atandığı iddia ediliyor.

31 Mart seçimlerinden sonra AK Parti’nin Yeşilyurt Belediye Başkanı seçilen Mehmet Çınar, seçildikten hemen sonra Yeşilyurt Belediyesi’ne bağlı İŞGEM’e abisinin oğlu Serkan Çınar’ı atadığı iddia edildi.

Yeğen Serkan Çınar’ın yaklaşık olarak 15 bin lira maaşla Yeşilyurt İşgem Teknoloji İş Geliştirme Girişim Hizmetleri İmar İnşaat Gıda ve Tic. Ltd. Şti.’de genel müdür yardımcısı olarak işe başladığı iddia edildi.

Haber: Mahir Temur - Kayısı Haber

Yorumlar 8
Pamukçugillerden 04 Ağustos 2019 13:38

Sayın pamuk gürkanın haberine de yorum yapmışsın. Belli ki sen de o çıkarı olanlardansın. Ama diğer yorumcunun dediği gibi git de gör bakalım orda mı değil mi? Haksızlığın avukatlığını yaparak Bi de ad soyad yazarak kendini birşeyler bekleme

pamukçu 03 Ağustos 2019 23:00

kemal pamuk, haberi mehmet çınar yalanlamamış siz neyin savunmasını yapıyorsunuz. sekiz aydır işgem de otuyuror yeğeni git gör, vatandaş olarak

Kemal pamuk 03 Ağustos 2019 21:09

Gazeteci iddaa etmez ispat eder, bu iddaa eden sizseniz ispat etmekte size düşer, şuan bu yaptığınız habercilik değil iftiradır. CHP nin yaptığı akraba dost arkadaş atamalarını perdelemektir. Gazeteciliği yalancılık mesleği haline getirmenin anlamı yok...

Ahmet 03 Ağustos 2019 08:53

Sayın başkan ücretler konusunda galiba yetki aldınız.Bünyenizde mühendis olup asgari ücret kadar maaş alanlar var.Bunları ne zaman düzelteceksiniz.

Çınar 02 Ağustos 2019 21:42

Çınar alım satımlara da biraz dikkat etmeli. Aile şirketlerinden uzak durmalı. Yerin kulağı var.

Suat 02 Ağustos 2019 15:48

Mahşer,de hesap günü var...!

Hakan 02 Ağustos 2019 15:05

Maski'de bir genel müdür yardımcısı var. Damatlarını çok seviyor. Hepsini kuruma toplamış. Battalgazi'de eski başkanın 2 yeğeni daha kadro aldı ve çalışıyor. Avukat da akraba kontenjanından ama işleri yetiştiremeyip dışarıya veriyor.

Kerem 02 Ağustos 2019 14:44

Serkan Çınar atanamamış bir beden eğitimi öğretmenidir. Aynı zamanda resmi müdür Muzaffer Çelikle beraber açık öğretim fakültesi okumaktalar. Ne kadar liyakat sahipleri değil mi?

Bakmadan Geçme