Bem-Bir-Sen'den Yetimler Kervanına gıda paketi yardımı

Bem-Bir-Sen Malatya Şubesi tarafından yetimlere ulaştırılmak üzere Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine gıda paketi yardımı yapıldı.

Bem-Bir-Sen Malatya Şubesi tarafından yetimlere ulaştırılmak üzere Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine gıda paketi yardımı yapıldı.

Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak’ı ziyaret eden Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkan Hüseyin Hanbay gıda paketlerini Çolak’a teslim etti. Konuyla ilgili konuşan Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkan Hüseyin Hanbay, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu kaydederek , “Tok olanın aç olanın halinden anladığı en iyi ay Ramazan ayıdır. Yoksullara, düşkünlere, yetimlere verilen fitre, zekat ve sadakalar sosyal barışa da önemli katkılar sağlar. Devletimiz her ne kadar yardıma muhtaçlara sosyal devletçiliğin gereği olarak yardımlarda bulunsa da, biz de Bem-Bir-Sen olarak ’Çorbada bizim de tuzumuz olsun’ düşüncesinden hareketle, iftar yemeği yerine gıda paketi dağıtmaya karar verdik. Bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla 100’ün üzerinde hazırladığımız gıda paketini Yetimler Kervanı Derneği ile birlikte Malatya’daki yetimlere dağıtıyoruz. Yapacağımız yardımlar, sadece bununla sınırlı kalmayacak, ilerleyen günlerde devam edecektir” diye konuştu.

Yardımlardan dolayı Bem-Bir-Sen Malatya Şube Başkanı Hüseyin Hanbay ‘a ve yönetimine teşekkür eden Malatya Yetimler Kervanı Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı İhsan Çolak ise, yardımların çok titiz bir şekilde ailelere ulaştırılacağını söyledi.

Bakmadan Geçme