Battalgazi'de asfalt çalışmaları devam ediyor

Battalgazi ilçesinde bulunan mahallelerin yolları asfaltlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye bağlı Alacakapı ve Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Boran yolunda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

Battalgazi ilçesinde bulunan mahallelerin yolları asfaltlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda ilçeye bağlı Alacakapı ve Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Boran yolunda sıcak asfalt çalışması yapıldı.

‘Battalgazi ilçesinde asfaltsız yol bırakmama’ hedefiyle yoğun tempoda çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfalt çalışmaları kapsamında Alacakapı ve Bahçelievler Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Boran yolunda sıcak asfalt çalışması yaptı. Mahalle sakinleri, yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. Mahalle sakinlerinden Mehmet Aydın, yolların asfaltlanmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, “Çok iyi bir hizmettir. Yolumuzun yapılmasından dolayı belediyemizden Allah razı olsun. Tozdan dumandan kurtulduk. Önce çamurdan tozdan geçemiyorduk” ifadelerini kullandı. Mahalle sakinlerinden Ahmet Kartal ise, tozdan ve çamurdan kurtulduklarını ifade ederek, “Battalgazi yollarımız hizmetlerimiz hepsi dört dörtlük. Asfaltımız oluyor, suyumuz ve kanalizasyonumuz var. Battalgazi Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Hacı Akduman isimli mahalle sakini de yolların asfaltlanmasının güzel bir hizmet olduğunu ifade ederek, “Şimdiye kadar yolumuz, kanalizasyonumuz yoktu. Şu anda hepside geldi. Allah razı olsun, herkese teşekkür ediyorum” dedi. Alacakapı Mahalle Muhtarı Nafiz Sayın ise, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın hizmet noktasında üzerine düşeni fazlasıyla yerine getirdiğini kaydederek, “Yaptığı hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Seleahattin Gürkan ve ekibine güveniyoruz ve çok teşekkürler ediyoruz. Alacakapı Mahallemizde de kanalizasyon ve alt yapı çalışmaları devam ediyor. O çalışmalar bittiği taktirde Alacakapı Mahallemizde sıcak asfalta kavuşacak” diye konuştu.

Bakmadan Geçme