Battalgazi Belediyesi karla mücadeleye çalışıyor

Malatya'da Salı günü gece başlayan yoğun kar yağışı, şehir merkezinde ve kırsal mahallelerde hayatı olumsuz yönde etkilerken, Battalgazi Belediyesine bağlı ekipler karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğünden oluşan karla mücadele ekipleri, sabahın erken saatlerinden itibaren karla mücadele çalışmalarına başladı. Battalgazi ilçe merkezindeki cadde ve sokaklarda bulunan kaldırımlarındaki karları temizleyen Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaya trafiğinin sağlıklı bir şekilde sağlanmasına katkıda bulundu. Ekiplerin karla mücadele çalışması, Battalgazi Belediyesinin sorumluluk alanında bulunan cadde ve sokaklarda aralıksız devam ediyor. Battalgazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, Temizlik İşleri Müdürü Ali Aydoğan nezaretinde 125 kişilik gündüz ve 75 kişilik gece ekibi ile çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi ilçesine bağlı Yamaç, Beydağı, Başharık, Hasan Varol, Paşaköşkü, Çöşnük, Yıldıztepe, Orduzu, Kireçocağı, Karagöz, Hatunsuyu, Alişar, Alacakapı, Krahan, Toptaşı, Hanımın Çiftliği, Çolakoğlu, Yarımcahan, Hacıyusuflar, Taştepe,Beylerbaşı,Kernek,Fırat, Venk ile diğer kapalı mahalle yollarının açılması için, 10 tuzlama ekibi ve 12 de kar kürüme ekibi, Fen İşleri Müdürü Fuat Gözeneli kontrolünde çalışmalarını gece ve gündüz sürdürüyor. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, vatandaşların günlük hayatlarını sağlıklı bir şekilde sürdürmeleri için belediye olarak çalışmaları etkin ve aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

Yorumlar 26

Bakmadan Geçme