Battalgazi Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştirdi. İmar ağırlıklı gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Battalgazi Belediyesi'nin 2016 yılı kesin hesabının yanı sıra diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısını gerçekleştirdi. İmar ağırlıklı gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Battalgazi Belediyesi’nin 2016 yılı kesin hesabının yanı sıra diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın başkanlığında Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonunda yapıldı. Toplantıda ilk olarak imar ile ilgili gündem maddeleri görüşülürken imar ile ilgili gündem maddelerinden bazıları İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda oy birliği ile kabul edilirken, bazıları ertelendi, bazıları da reddedildi. Toplantıda daha sonra, Uçbağlar Mahallesinde bulunan ve Battalgazi Belediyesi yeni hizmet alanı bitişiğinde yer alan 3997 ada 11 nolu parselin Belediye Hizmet Alanı olarak kullanılması amacıyla parselin satın alınmasına ilişkin Belediye Başkanına yetki verilmesi ile ilgili gündem maddesi de görüşülerek, oy birliği ile kabul edildi. Battalgazi Belediye Meclisi, Mayıs Ayı Olağan Toplantısında Battalgazi Belediyesi 2016 yılı kesin hesabını da görüşerek karara bağladı. Battalgazi Belediyesi 2016 yılı gider bütçesi, net bütçe 140 milyon TL, gerçekleşen gider 124 milyon 515 bin 510 TL. Battalgazi Belediyesi 2016 yılı tahmini gelir 140 milyon, gerçekleşen gelir ise, 98 milyon 43 bin 721 TL olarak gerçekleşti. Gündem maddesi, mecliste yapılan görüşmelerin ardından oy birliği ile kabul edildi. Toplantıda son gündem maddesi olarak ise, 2 adet çift kabinli pikap ve 1 adet engelliler için minibüs alımını görüşerek, oy birliği ile kabul etti.

Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını ise, 1 Haziran 2017 Perşembe günü saat 14.00’da gerçekleştirecek.

Bakmadan Geçme