Başkan Gürkan'dan Huzurevine bayram ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Huzurevinde bulunan yaşlılarla bir araya gelerek, bayramlarını kutladı. Başkan Gürkan, Huzurevi'nde bulunan yaşlılara sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar diledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Huzurevinde bulunan yaşlılarla bir araya gelerek, bayramlarını kutladı. Başkan Gürkan, Huzurevi’nde bulunan yaşlılara sağlık, mutluluk ve huzur dolu nice bayramlar diledi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı dolayısıyla Malatya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Huzurevi’nde bulunan yaşlıları ziyaret ederek, yaşlılarla tek tek ilgilenip, bayramlarını kutladı. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Huzur Evi sakinlerinin bayramlarını kutlayarak, “Günümüzü ne kadar sağlıklı, ne kadar mutlu geçiştirebilirsek, ne kadar iyilik edebilirsek, ne kadar birbirimizi sevebilirsek, devletimize, milletimize ne kadar dua edersek, vatanımızın, milletimizin birliği, bütünlüğü için ne kadar dua edebilirsek ve kısacası kulluk görevlerini ne kadar güzel yaparsak o kadar kendimizi mutlu addederiz. Ben buradan müdürlerimize de teşekkür ediyorum. Hakikaten baktım yemekhaneleriniz temiz, yemekleriniz kaliteli, çeşitleri bol, misafirhaneleriniz çok temiz, sizin giyiminiz, kuşamınız, temizliğiniz gayet güzel. Yani bir annenin, babanın yanında on tane evlatları olup da, o anneyi babayı paylaşamayan bir evdeki tertip düzeni burada gördüm. Allah bu müdürlerimizden de, görevlilerimizden de razı olsun. Sizlerin de bayramını kutluyorum, hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Başkan Gürkan, Bayram ziyareti esnasında yaşlılara çeşitli hediyeler de verdi.

Bakmadan Geçme