Başkan Gürkan, İl Sağlık Müdürü Duran ile istişarelerde bulundu

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammed Duran'ı ziyaret etti. Ziyarette, sağlık alanında yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammed Duran’ı ziyaret etti. Ziyarette, sağlık alanında yapılan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Sağlık İl Müdürümüze yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Görevinde başarılar diliyorum. Netice itibariyle Malatya sağlık turizmi açısından önemli bir merkez. Bu durumun geliştirilmesi noktasında daha yoğunlaştırılması ve hizmetlerin standardının daha yüksek seviyeye getirilmesi noktasında neler yapılabilir, onun değerlendirmesini yapalım dedik. Mevcut hastane ile ilgili çalışmalar noktasında müdürümüzden bilgi aldık. Malatya’mız inşallah sağlık açısından ve sağlıklı insanlar açısından önemli bir merkez olur temennisindeyim” ifadelerini kullandı. Malatya Sağlık İl Müdürü Dr. Muhammed Duran ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Başkanımızla birlikte istişarede bulunduk. Özellikle sağlık yatırımları anlamında başkanımızın çok emeği var. Onun için ayrıca teşekkür ediyoruz. Yapılacak olan yatırımlarla Malatya inşallah bir sağlık şehri olacak. Bu anlamda elimizden gelen her şeyi yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme