Başkan Gevrek: Türkiye'nin en modern statlarından biri olacak

Başkan Gevrek, Malatya Arena Stadı'ndaki çalışmalarda sona gelindiğini de belirterek, yeni stadın ikinci yarıda oynayacakları maçlara ev sahipliği yapacağını öngördüklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Malatya Arena Stadı'nın Türkiye’nin en modern statlarından biri olacağını ifade ederek, "İki yıl içerisinde şampiyonluk hedefi koyduk. İnşallah Bu seneye kısmet olursa sezonu şampiyon tamamlayıp, Süper Lig takımı olarak maçlarımızı bu statta oynamak istiyoruz" dedi. 

Başkan Gevrek, Malatya Arena Stadı'ndaki çalışmalarda sona gelindiğini de belirterek, yeni stadın ikinci yarıda oynayacakları maçlara ev sahipliği yapacağını öngördüklerini söyledi.

“Stadımız inşallah ligin ikinci yarısına yetişecek”

Statla ilgili yüklenici firmayla sürekli istişare halinde olduklarını kaydeden Gevrek, "Normalde stat 2015 Mayıs ayında tamamlanacaktı. Bazı sıkıntılardan dolayı gecikerek bugünlere gelindi. Ama stadımız inşallah ligin ikinci yarısına yetişecek. Şu anda çalışmalar devam ediyor. İnşallah bir üst lige çıkar ve maçlarımızı Süper Lig takımı olarak oynarız. Stadımız Türkiye’nin en modern statlarından biri olacak" diye konuştu.

“Eksikliklerin giderilmesi için sayın bakanımız gerekli talimatları vermişti”

Çalışmaları devam eden statta bazı eksikliklerin de bulunduğunu kaydeden Gevrek, "Stat hakikaten çok güzel. Uzaktan bakınca küçük görünüyor ama yanına gidilince devasalığı göze çarpıyor. Bitince çok daha güzel olacak. Tabi bazı eksiklikler var. Bu eksikliklerin giderilmesi için sayın bakanımız gerekli talimatları vermişti. Şu an koltuk konusunda bir çalışma var. Rengiyle ilgili sanırım bir sorun vardı ama o da çözüldü gibi. Bunun dışında çevre düzenlemesi çalışmaları da tamamlanmak üzere" ifadelerini kullandı.

"İsminin Turgut Özal olmasını istiyoruz"

Gevrek, stadın isminin Turgut Özal olması için de bir girişimlerinin olduğunu kaydederek, "Stadın isminin 'Turgut Özal' olması yönünde taraftarımızdan bir talep var. Tabi bu bizim elimizde değil ama biz stada Turgut Özal isminin verilmesi için gerekli yerlere başvurularımızı yaptık. Geçenlerde sayın bakanımızın da bu konuyla ilgili bir açıklaması oldu. Stadın şu anki adının kesin olmadığını söyledi. Stat bitince ismi de belli olacak ama biz Turgut Özal olmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme