Başkan Çakır Yukarı Selimli Mahallesinde incelemelerde bulundu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, geçtiğimiz aylarda 3 kilometrelik asfaltlama çalışması yapılan Hekimhan ilçesine bağlı Yukarı Selimli Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, geçtiğimiz aylarda 3 kilometrelik asfaltlama çalışması yapılan Hekimhan ilçesine bağlı Yukarı Selimli Mahallesinde incelemelerde bulundu.

Geziye AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Hekimhan AK Parti İlçe Başkanı Adil Ağcan, bazı meclis üyeleri, daire başkanları, şube müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Gezi sırasında çocuklara hediyeler dağıtan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Köy ahalisiyle de bir araya gelerek sohbet etti.

Muhtardan teşekkür

Yukarı Selimli Mahallesinin hizmet hasretini Büyükşehir Belediyesinin giderdiğini belirten Mahalle Muhtarı Osman Kılıç, “Yollarımız sıcak asfalt ile tanıştı. Kanalizasyon sorunumuz çözüldü. Yol güvenliği için taş duvar yapıldı. İhtiyaçlarımızın büyük bölümü karşılandı. Bugün bu hizmetleri gezip gördünüz. Bizleri de onurlandırdınız. Yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

“Hizmete aç yerler hizmetle tanışıyor”

Büyükşehir Belediyesinin Hekimhan’ın sorunlarını çözmeye devam ettiğini belirten Hekimhan AK Parti İlçe Başkanı Adil Ağcan ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır Hekimhan’ın her noktasında Büyükşehir Belediyesinin varlığını hissettiriyor. Hizmete aç yerleri hizmetle tanıştırıyor” şeklinde konuştu.

“Kırsalda yoğun mesai harcıyoruz”

Büyükşehir Belediyesinin Hekimhan’da çok önemli çalışmalara imza attığını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, Yukarı Selimli Mahallesinin sorunlarını çözdüklerini söyledi. Kırsal bölgelerde yoğun bir mesai harcadıklarını dile getiren Başkan Çakır, “Her ilçede altyapı, yol ve birçok alanda çalışma yapıyoruz. İlçelerimizin hak ettiği yere gelmesi en büyük arzumuz. Bu hizmetleri her yere götüreceğiz. 3 yıl önceki tabloyla şimdiki tablo arasında farklar var. Özellikle yol sorunlarının çözümü için ayrı gayret gösteriyoruz. Bugün bu sorunların çözüme kavuştuğunu görmek bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

Bakmadan Geçme