Başkan Çakır'dan başsağlığı mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Şırnak'ta düşen helikopterde şehit olan askerlere rahmet ailesine baş sağlığı dileyerek, Onlar vatan borçlarını canlarıyla ödeyen, şehitlik mertebesine ulaşan seçilmiş kahramanlardır dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Şırnak’ta düşen helikopterde şehit olan askerlere rahmet ailesine baş sağlığı dileyerek, "Onlar vatan borçlarını canlarıyla ödeyen, şehitlik mertebesine ulaşan seçilmiş kahramanlardır” dedi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Şırnak’ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinde yaşanan helikopter kazasında şehit Türk milletinin yüreği yandığını ifade etti. Şehit askerlere rahmet ailelerine sabır dileyen Çakır, "Şırnak Uludere Şenoba mevkiinde elim bir kaza sonucu düşen helikopterde, aralarında hemşerimiz ilk Jandarma Kadın Komutanı olan Yarbay Songül Yakut’un da bulunduğu 13 askerimizin şehadet haberi millet olarak bizleri derinden üzmüştür. Bölücü terör örgütüne karşı önemli başarılara imza atan bu kahramanlarımız, ilelebet milletimizin kalbinde yaşayacak ve asla unutulmayacaklardır. Onlar vatan borçlarını canlarıyla ödeyen, şehitlik mertebesine ulaşan seçilmiş kahramanlardır.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet,başta yakınları olmak üzere, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve aziz milletimize sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Vatan sağ olsun” dedi.

Bakmadan Geçme