Basın kazandı

Malatyalı voleybol hakemleriyle spor basını özel bir dostluk maçında karşı karşıya geldi. 3 bin kişilik Merkez Spor Salonu'nda oynanan maçı basın mensupları 3 – 2 kazandı. Karşılaşmayı emektar basın mensubu Şenol Karaduman yönetti.

Basın mensuplarıyla voleybol hakemlerini bir araya getiren organizasyon Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşti. Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan ve voleybol hakemi Özgür Öz’ün spor camiasıyla  kaynaşma gerçekleştirmek düzenledikleri dostluk maçında basın mensupları ile hakemler kıyasıya geçen bir voleybol müsabakasında buluştu.

GALİBİYET AKİF BAŞKANA ARMAĞAN!

Voleybol hakemlerinin koçluğunu İl temsilcisi Baki Alpaslan yaparken, spor basınının koçluğunu program yapımcısı Hülya Kaya üstlendi. İlk seti hakemler 25-18 kazanırken, ikinci sette spor basını 25-22 ile durumu 1-1’e getirmeyi başardı. Üçüncü sette bu kez spor basını 25- 17 kazanarak setlerde 2 – 1 öne geçmeyi bildi. Dördüncü sete ağırlığını koyan hakemler 25 – 21 kazandı. Maçın galibini belirleyecek tie break setinde hakemler son sayıyı kazansa da bir türlü maç sayısını alamayınca farkı kapatan spor basını üst üste etkili servislerle maç sayısını getirecek oyunu kazandı ve galibiyete ulaştı. Emektar gazeteci Şenol Karaduman’ın bitiş düdüğüyle büyük sevinç yaşayan spor basını galibiyeti Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Akif Üstündağ’a hediye ettiklerini söyledi.

“SPOR BASINININ ELİ DE GÜÇLÜ”

Voleybol hakemi Özgür Öz maçın ardından, “Bütün gazeteci arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizi kırmadılar yoğun gündem içinde zaman ayırdılar. Bizler voleybol camiası olarak güzel bir birliktelik yakaladık, hakemlerimiz il temsilcimiz sağ olsunlar bugün de spor medyamızla buluşalım dedik. Hakem arkadaşlarımız ev sahibi olarak biraz aşırı centilmen davranınca ortaya bu sonuç çıktı. Ama gazeteci arkadaşlarımızın da sürekli haber yazmaktan olsa gerek elleri ve kolları bugün iyi çalıştı. Onları da tebrik ediyorum.” Şeklinde konuştu. Basın takımının koçu Hülya Kaya ise, “Spor basınının çenesi kadar elleri de güçlü bugün bunu gördük. Bugün 3 kez mola aldım ama beni hiç dinlemediler. Sonuç itibarıyla kazandıkları için kutluyorum. Hakem arkadaşlara centilmenliklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. Basın takımında, Mustafa Bulaşmaz, Ferdi Durdu, Fatih Avcı, Mahir Temur, Olcay Karaduman ve Nezir Değirmenci forma giydi.

Kaynak: BUSABAH GAZETESİ

Bakmadan Geçme