Başarılı sporculardan Vali Kaban'a ziyaret

'Fırsat Verirseniz Her Çocuk Başarır' ve 'Gönül Elçileri' Projeleri kapsamında eğitim gören otizm, mental ve down sendromlu çocuklar Vali Ali Kaban'ı ziyaret ettiler.

‘Fırsat Verirseniz Her Çocuk Başarır’ ve ‘Gönül Elçileri’ Projeleri kapsamında eğitim gören otizm, mental ve down sendromlu çocuklar Vali Ali Kaban’ı ziyaret ettiler.

Antalya’da 15-17 Nisan 2018 tarihleri arasında düzenlenen Atletizm Şampiyonasında derece yaparak 22 altın ve 2 gümüş madalya ile Malatya’ya dönen 12 sporcu antrenörleri Ali Karaca ve İnönü Üniversitesi Engellilerde Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü gönüllü öğrencileri ile birlikte Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret ettiler.

Başarılı çocukları tebrik eden Vali Ali Kaban, “Çocuklarımızı hayata bağlanmış olarak, olumlu yönde olan gelişmelerini görmek ayrıca proje kapsamında yapılan eğitimler neticesinde başarılı olmalarını görmek bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

Sporcu aileleri ise valiliğin desteklediği projelerden dolayı çocukların olgunlaştığını ve gelişmesine büyük katkılar sağlandığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Bakmadan Geçme