Bakan Tüfenkci, MGC Başkanı Karaduman'ı evinde ziyaret etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına 13. kez seçilen Haydar Karaduman'ı evinde ziyaret etti.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına 13. kez seçilen Haydar Karaduman’ı evinde ziyaret etti.

Geçtiğimiz hafta yapılan Malatya Gazeteciler Cemiyeti Olağan Kongresinde yeniden başkanlığa seçilen ancak bir süredir rahatsız olan Başkan Haydar Karaduman’ı evinde ziyaret eden Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, “Malatya Gazeteciler Cemiyeti Malatya’nın en önemli basın kuruluşudur. Haydar Karaduman Başkanımız da yıllardır yerel basın için hizmet veriyor. Yeniden seçilerek güven tazeleyen Haydar Karaduman’ı ziyaret edip başarılarının devamını diledik” ifadelerini kullandı.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bakanımız Malatya için çok önemli bir siyasetçidir. Onu Malatya olarak sahipleniyoruz, başarıları bizim başarımızdır. Bakanımızın ziyareti Malatya basınına ne kadar önem verdiğini gösteriyor” şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme