Bakan Günü

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu dün Malatya'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Covid-19'un yaşanmadığı dönemleri hatırlatan görüntüler eşliğinde Malatya'da ...

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu dün Malatya’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Covid-19’un yaşanmadığı dönemleri hatırlatan görüntüler eşliğinde Malatya’da “kısır günü” gibi ‘Bakan Günü’ gerçekleşti.

Malatya Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ile beraber merkez ilçe belediyelerini ziyaret eden Bakan Kasapoğlu, AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret etti. Gün boyunca Malatya’da ziyaretlerini devam ettiren Bakan Kasapoğlu’na Malatya Valisi Aydın Baruş, AK Parti Malatya milletvekilleri, AK Parti ilçe başkanları ve belediye başkanları eşlik etti.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’nın sosyal medya üzerinden neredeyse her paylaşımında “sosyal mesafe” vurgusu bilinirken Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’nun “sosyal mesafesizliği” ile birlikte Malatya AK Parti yetkililerin tutumu dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye’de her gün en az bin vaka tespit edilirken Malatya’da ise günde 20-30 vaka görülüyor. Covid-19’a karşı mücadele konusunda yetkililerin uyarılara uymaması vatandaşları farklı etkilediği biliniyor. 

Covid-19 öncesi Malatya’sını bize hatırlatan Malatya AK Parti yetkililerine teşekkür ediyoruz!

Kayısı Haber olarak son sözümüz şu olsun:

“Hoca maske takmazsa cemaat ‘korona partisi’ yaparmış”

Mahir Temur- Kayısı Haber

Yorumlar 2
Müfettiş 22 Temmuz 2020 15:30

Merhaba mahir bey! Geçenlerde bir işimden dolayı maskiye gitmiştim. Koridor koltuğunda oturup bekliyordum. Tanımadığım bir şahıs maskide kalabalık bir ekiple geziyordu. Odalara girip yüksek sesle bağırıyor, sosyal mesafeye dikkat edin, maskelerinizi takın gibi şeyler konuştu. Personelleri azarladı. İşin ilginci her odaya girip çıkan bu şahısta maske yoktu. Beraberindeki çoğunlukta da maske yoktu. Merak edip sordum kimdir bu? covid-19 bu şahsa etki etmiyor ve kendisi de bulaştırmıyor mu acaba maskesiz oda oda geziyor dedim. Başkan yeni denetçi atamış bunu, bu yeni denetçi dediler.... E denetçi böyle ise, siyasetçiler ve gürkan başkan da fiziki mesafe ve maskeye dikkat etmiyorsa vatandaşa neden ceza yazıyor polis. Kanun ve adalet herkes için var.. Diyorum ki birşeyin olmasını istiyorsak ''Sen yaparak örnek ol'' düsturu ile hareket etmek lazım... Vesselam.

Ahmet 07 Temmuz 2020 16:40

Mahir bey neyin peşindesin, ne korona partisi :)) Eline yüreğine canına sağlık. Bu fotoğrafları sadece ben mi yanlış görüyorum demiştim.Helal olsun uyarıların için

Bakmadan Geçme