Bahçedeki yavru köpeği kucaklayarak çaldı

Adıyaman'da, özel gereksinimli çocukların eğitim gördüğü bir okula gelen kimliği belirsiz bir şahıs, bahçede bulunan yavru cins köpeği kucaklayarak çaldı. Şahsın, kimliğinin belli etmemek için tişörtle yüzünü saklaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Adıyaman’da, özel gereksinimli çocukların eğitim gördüğü bir okula gelen kimliği belirsiz bir şahıs, bahçede bulunan yavru cins köpeği kucaklayarak çaldı. Şahsın, kimliğinin belli etmemek için tişörtle yüzünü saklaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Edinilen bilgilere göre, Adıyaman merkez Altınşehir Mahallesi Üniversite Kavşağı yakınlarında bulunan, özel gereksinimli çocukların eğitim aldığı bir okula gelen kimliği belirsiz bir şahıs, okul bahçesindeki yavru köpeği gözüne kestirdi. Güvenlik kameralarını fark eden şahıs, kimliğinin belli olmaması için yüzünü tişörtüyle kapadı. Yavru cins köpeği çalan şahıs, daha sonra olay yerinden hızla uzaklaşırken, yaşanan hırsızlık anları kameralara yansıdı. Bir süre sonra durumu fark eden okul görevlileri, polis ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulundu. Polisler, şahsın yakalanması ve köpeğin bulunması için çalışma başlattı.

Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.

Bakmadan Geçme