Arapgir Belediye Başkanından ağır sözler

Malatya AK Parti Belediye Başkanlarından sert açıklamalar devam ediyor. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'ndan zehir zemberek sözler… AK Parti Malatya teşkilatına ağır iddialarda bulundu.

Malatya AK Parti Belediye Başkanlarından sert açıklamalar devam ediyor. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’ndan zehir zemberek sözler… AK Parti Malatya teşkilatına ağır iddialarda bulundu.

AK Parti Belediye Başkanlarından aykırı sesler duyulmaya devam ediyor. Önce Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat ağır ifadeler kullanmıştı. Daha sonra Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan bağımsız adaylığını açıklamıştı. Battalgazi’den aday adayı olan Ali Ekinci ise aday gösterilmeyince İYİ Parti’den aday olduğunu açıklamıştı.

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu suskunluğunu bozdu. Sosyal medya hesabından ağır ifadelere yer verdi.

“Kamuoyunda Haluk Başkan kendi yerine aday önerdi, Battalgazi adayı olmazsa Büyükşehir’de görev alacak deniyormuş. Şahsen görev istenmez verilir ilkesine inanan birisi olarak son bir yılda günlük 4 saat uykuyla işine adanmış olan beni ‘hasta olduğu için kendisi adaylığı istemedi’” diye yazan Haluk Cömertoğlu AK Parti teşkilatı ile ilgili şu ifadeleri yazdı:

“AK Parti tarafından devam eden süreçte başkanların resmi başvurusu alınmadığı gibi bizzat benimle, Selahattin Gürkan ve Bülent Tüfenkci bakanım hariç, hiçbir yetkili tarafından son 4 ay içinde ne düşündüğüm sorulmamış ve teşkilat çevresinde yabancı muamelesi gösterilerek, ‘agresif başkan’ yaftalamasıyla engel gördükleri isimleri kirletmişlerdir” 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a seslenen Haluk Cömertoğlu şu dikkat çekici cümleleri kurdu:

“Buradan bu milletin tek lideri Cumhur Reisime ve gönül dostlarıma bu kuşatılmışlığı bildirerek, ellerinde 16 yıldır millete mal olmuş kurumsal teşkilat oluşumunu oyuncak edenlere dikkat etmeleri çağrımdır”

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun paylaşımının son cümlesi ise adaylık sinyali verdi:

“Beni partisinden aday olmaya çağıran tüm partililere ve bizi bırakma diyen halkıma minnettarım. Millet sandıkta neye karar verirse o olacak… Akibet takva sahiplerinin olacak…”

 

Haluk Cömertoğlu’nun paylaşımının görüntüsü

Bakmadan Geçme