Aliçeri sokakları kilit taşı ile döşeniyor

Akçadağ ilçesine bağlı Aliçeri Mahallesinde sokaklar kilit taşı ile döşeniyor.

Akçadağ ilçesine bağlı Aliçeri Mahallesinde sokaklar kilit taşı ile döşeniyor.

Akçadağ ilçesine 16 kilometre uzaklıktaki bulunan Aliçeri Mahallesi’nin sokakları kilit taşı ile döşeniyor. Aliçeri Muhtarı Nüreddin Tunay yaptığı açıklamada, toplam 2 bin 500 metrekare kilit taşı yapılacağını belirtti.

Mahallenin sokakları ile meydanında bulunan camii alanının kilit taşı yapıldığını kaydeden Tunay “Mahallenin en büyük sorunlarından birisi kilit taşı eksikliğiydi. Mahallenin alt yapısı ve içme suyu uzun yıllar önce yapılmış olmasına rağmen sokaklarımız kilit taşı yapılmadığından toz ve çamur sorunu ile karşı karşıyaydık. Ayrıca yaz aylarında ve bayramlarda il dışında yaşayan hemşehrilerimizin ziyareti nedeniyle köyümüzdeki yoğunluk üç dört katına çıkıyor. Bu nedenle köyümüzün kilit taşı yapılması için başvuruda bulunduk ve çalışmalar başladı” dedi.

Yapılan çalışmalar nedeniyle Akçadağ Belediye Meclis Üyelerine ve yetkililere teşekkür eden Tunay “Akçadağ Belediyesi Meclis Üyelerimiz defalarca köyümüzü ziyaret etti. Sorunları gelip yerinde incelediler. Taleplerimizin kısa sürede karşılanması için özel gayret sarf ettiler. Ben desteklerinden dolayı başta Akçadağ Belediye Başkanımız Ali Kazgan, Belediye Meclis Üyelerimiz Osman Alataş’a ve emeği geçen yetkililere mahallem ve köy halkım adına teşekkür ediyorum. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin” diye konuştu.

Bakmadan Geçme