Ali Tatlı'dan tüm öğretmenlere: Sorumluluk al 'Evde Tut'

Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, korona virüs ile ilgili bir kampanya başlattı. Malatya'daki tüm okullara gönderdiği yazıda 'Sorumluluk al Evde tut' dedi.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, korona virüs ile ilgili bir kampanya başlattı. Malatya’daki tüm okullara gönderdiği yazıda “Sorumluluk al Evde tut” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı imzalı yazıda, öğretmenlere hitaben “Öğretmen annedir, babadır, fedakârdır, çalışkandır. Öğretmen yol olur, yol gösterir” diye yazdı.

Tatlı, “Gelin geleceğimiz için, sevdiklerimiz için, milletimiz için ve Malatya’mız için sorumluluk alalım” dedi.

 

Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın tüm öğretmenlere gönderdiği mesaj şu şekilde:

"’Evde kalmak’ için öncü ol, Sorumluluk al 'Evde tut’
Öğretmen; Annedir, babadır, fedakârdır, çalışkandır, öğretmen yol olur, yol gösterendir. Değerli Öğretmenlerimiz, İnsanlık Korona virüsü nedeniyle zor günler geçirmektedir. Salgının bulaşıcılık hızı artığı için dünyada sağlık hizmetleri yetersiz kalmaktadır. Devletimiz ve sağlık çalışanları görevlerini fedakârca yapmaktadır.

Burada asıl görev topluma düşüyor. Böyle zamanlarda bireysel sorumluluklar devreye girmediği sürece hiçbir devlet imkânı böyle bir salgını önleyemez. ‘Korona alınacak tedbirlerden daha güçlü değildir’ inancıyla vakit öncü olma vaktidir.

Vakit toplumun geleceğini yoğuran öğretmenlerin bireysel sorumluluk alarak öğrenci ve velilerimizi evde tutma vaktidir. 

Arayarak,

Israr ederek,

Gerekirse dayatarak,

Gelin geleceğimiz için, sevdiklerimiz için, milletimiz için ve Malatya’mız için sorumluluk alalım. 

Ali Tatlı
Milli Eğitim Müdürü

Kayısı Haber

Bakmadan Geçme