Akçadağ'da yön levha çalışması

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde, yolcuların güvenli ve rahat bir ulaşım sağlamaları amacıyla yön levha çalışması yapıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Akçadağ İlçe merkezi ile kırsal mahallelerin tümüne yön levhaları dikildi.

Çalışmalarla ilgili bilgi veren Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, bin 193 kilometrekarelik alana sahip olan 77 mahalle ve 169 mezrası bulunan Akçadağ’da, Büyükşehir Belediyesi tarafından 277 adet yön levhası dikildiğini söyledi. Yapılan levhalama sayesinde mahalle ve mezralara ulaşım daha rahat ve kolaylaştığını belirten Belediye Başkanı Kazgan, “Büyükşehir Belediyemiz ile tam bir uyum ve ahenk ile çalışıyoruz. Bunlardan biri trafik ve yönlendirme levhaları. İlçemiz Pütürge’den sonra en dağınık yerleşime sahip bir ilçe. bin 193 kilometrekarelik bir alana sahip. 77 mahallemiz ve 169 mezramız var. Artık Akçadağ’da kim nereye giderse gitsin rahatlıkla gidecek. Yanlışlıkla başka yerlere gitmeyecek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın şahsında tüm ekibine teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Kazgan, Akçadağ Belediyesi olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği ile ilçede önemli projelerin gerçekleştirdiğini hatırlatarak, ilçedeki Kentsel Dönüşüm Projesi sürecinin devam ettiğini söyledi.

Kazgan, MASKİ tarafından ilçenin içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin yenilendiğini, katı atık istasyonu ihalesinin yapıldığını da sözlerine ekledi. 

Yorumlar 1

Bakmadan Geçme