Akçadağ'da çiftçilere bilgilendirme toplantısı

Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Akçadağ ilçesinde çiftçilerle bilgilendirme toplantısı yaptı.

Malatya Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür vekili Zülküf Yıldırımoğlu ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü şube müdürleri ile birlikte Akçadağ İlçesi Ören Mahallesini ziyaret ettiler.

Akçadağ İlçesi Ören Mahallesinde gerçekleşen bilgilendirme ve eğitim toplantısına İl Müdür vekili Zülküf Yıldırımoğlu ve şube müdürlerinin yanı sıra Akçadağ İlçe Müdürü Mekselin Yıldız, Akçadağ Ziraat Odası Başkanı Süleyman Boyraz ve mahalle sakinleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Akçadağ İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mekselin Yıldız, İl Müdürlüğü yetkililerini İlçede görmekten duydukları memnuniyeti belirterek, "Bu mahallemizde tarımsal faaliyette bulunan üreticilerimize Bakanlığımızın desteklemelerini, faaliyetlerini ve sizlerin karşılaştığı sorunları dinlemek üzere İl Müdürümüz ve Şube Müdürlerimiz burada bulunmaktalar. Ev sahipliğinizden dolayı sizlere, teşriflerinden dolayı İl Müdürümüz ve ekibine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Akçadağ'da üretilen tarımsal ve hayvansal faaliyetlerin önemine değinen İl Müdür Vekili Yıldırımoğlu ise , "Gerek meyve, gerek hayvansal ürünlerin üretilmesinde Akçadağ İlçemiz ön sıralarda yer almaktadır. Bu üretimleri daha bilinçli ve daha modern şartlada yaparsak verimimiz dolayısıyla kazancımız artacak. Burada şube müdürlerimizle birlikte bulunmamızın nedeni, sizlere bakanlığımızın desteklemelerini, projelerini anlatmak ve sizlere müdürlük olarak hangi konularda yardımcı olabileceğimizi sormaktır. Gerçekten bu kadar üreticimizin bizlerle birlikte olması çok memnuniyet verici. Sizlerle bir araya gelmemize vesile olan İlçe Müdürlüğümüze, Ziraat Odamıza ve muhtarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra şube müdürleri Şube desteklemeler ve projeler hakkında bilgi verdikten sonra, üreticilerin soruları yetkililer tarafından cevaplandırıldı.

Bakmadan Geçme