AK Partiliye özel doğalgaz hattı!

Orduzu mahallesinde yapılmakta olan TOKİ konutlarına doğalgaz hattı çeken AKSA Doğalgaz'ın kişiye özel AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi'nin...

Orduzu mahallesinde yapılmakta olan TOKİ konutlarına doğalgaz hattı çeken AKSA Doğalgaz’ın kişiye özel AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi’nin akrabasına doğalgaz çektiği ortaya çıktı.

Orduzu Kaldırım mevkiinde yapılmakta olan Deprem Konutları TOKİ 3.Etap için çekilen doğalgaz hattının Kaldırım mevkiinde sadece AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Hicret Şeyma Saraç Aydoğan’ın kayınbabasının evine çekildiği bildirildi.

250 haneden oluşan Kaldırım’da sadece AK Partili yöneticinin evine çekilen doğalgaza sinirlenen bölge halkı AKSA Doğalgaz’dan ve AK Partili milletvekillerinden açıklama bekliyor.

Kaldırım’da oturan ve ismini vermek istemeyen kaynağımız, “Her seçimde yüzde 90’ınüzerinde AK Parti’ye oy veren Kaldırım’a bu yapılmamalıydı. Vekillerimiz bu işe bir an önce çare bulmalı ve AKSA Doğalgaz firması ile görüşmelidir. Koskoca Kaldırım’da sadece torpille bir kişiye doğalgaz götürülmesine isyan ediyoruz. Evimize doğalgaz çekmek için AK Parti’nin yönetimine mi girmemiz lazım” diye ifade etti.

 

Mahir Temur- Kayısı Haber

Bakmadan Geçme