AK Partili Başkandan Çalık'a ağır gönderme!

AK Parti Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir'den şok paylaşım. Başkan Akdemir, Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı'ya ağır göndermelerde bulundu.

AK Parti Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir’den şok paylaşım. Başkan Akdemir, Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’ya ağır göndermelerde bulundu.

 

AK Parti tarihinde görülmemiş bir seçim süreci yaşanırken AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık’a, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca’ya ve diğer milletvekillerine tepkiler direkt AK Parti ilçe belediye başkanları tarafından yapılmıştı.

AK Parti Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ve Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu tepkilerini direkt belirtmişlerdi. Ayrıca, Ali Ekinci, AK Parti Battalgazi Belediye Başkan aday adaylığı sürecinde “Malatya 5’ten büyüktür” diyerek tepki vermişti. İşte bu tepki kervanına, seçime çok kısa bir süre kalmışken Kele Belediye Başkanı Cemal Akdemir de katıldı.

Facebook’ta yaptığı fotoğraflı paylaşımda anlaşıldığı üzere AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin Kale Belediye Başkanlığını ziyaret ettiği görülüyor.

Başkan Akdemir aynen şunları yazdı:

“Bütün şahibelerden uzak Malatyamızın seçilmiş tek Milletvekili eski Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci beyefendi Kale Belediyemizi ziyaret etti. Kendisine teşekkür ediyoruz”

Başkan Akdemir’in paylaşımından anladığımız kadarıyla, Öznur Çalık, Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı’nın “şaibeli” olduğu hatta “tek milletvekili” derken “şaibeli milletvekilleri” olduğu anlaşılıyor.

Kayısı Haber olarak Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir’e sormak istiyoruz:

Bülent Tüfenkci’yi hitap ederken “tek milletvekili” derken neyi kast ediyorsunuz?

Bülent Tüfenkci haricindeki vekillerin “şaibeleri” nelerdir?

 

Kayısı Haber
 

Bakmadan Geçme