AK Parti Gençlik Kolları, Başkan Gürkan'ı ziyaret etti

AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç ve teşkilat üyesi gençler, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti.

AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç ve teşkilat üyesi gençler, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Ergöç, AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları olarak 15 Temmuz şehitlerinden Ömer Halisdemir’i kabri başında ziyaret ettiklerini belirterek, gençlere her daim destek veren Başkan Gürkan’a teşekkür etti. Ergöç, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 15 Temmuz şehidimiz Ömer Halisdemir abimizi AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları olarak kabrini ziyaret programı yaptık. Bu programda da, her programda bizlere öncülük eden, desteğini esirgemeyen Battalgazi Belediye Başkanımız sayın Selahattin Gürkan başkanımıza teşekkür için geldik. Başkanım her zaman gençlere desteğini, sevgisini ve projelerdeki önderliğini hiçbir zaman esirgemedi” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da, ülke için gençliğin önemine dikkat çekerek, “ Gençlik geleceğimizin teminatıdır. Nitekim Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Paşa’da ülkeyi gençlere emanet etmiştir. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle gençlik teşkilatımız hem Cumhuriyet Bayramı’nı yad etme noktasında, hem de 15 Temmuz Şehitlerimizden Ömer Halisdemir’i kabri başında ziyaret edip, ona rahmet okumaları bizim için önemlidir. Bu anlamda gençlerimizi tebrik ediyoruz. Nitekim memleketimizde Ömer Halisdemir’ler sayısızdır. Bu duygularla milletimize, bayrağımıza ve devletimize sahip çıkma hassasiyetlerini tüm gençlerimizde görüyoruz, görmeye devam etmek istiyoruz. Gençlerimizin, milli bir heyecan ve milli bir ruh içerisinde yetiştirilmeleri noktasında, hem eğitim kurumlarımız, hem gençlik teşkilatı olarak arkadaşlarımızla yapmış olduğumuz istişare toplantılarında, hem milletimizin milli birlik ve beraberliğinin devam ettirilmesi, hem de gençler arasında bilgi paylaşımı, iletişim, etkileşim ürünüdür. İnsanlar bir arada oldukları zaman güzellikleri paylaşırlar. Güzellikleri paylaşan gençlerimiz güzel şeyleri kendilerine örnek alırlar. Ülkemizin huzurlu ve mutlu olması, milli birlik ve beraberliğine sahip çıkması noktasında gençlerimizin bu hassasiyetlerini kutluyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Battalgazi Gençlik Kolları Başkanı Burak Ergöç, Başkan Gürkan’a gençlere verdiği destekten dolayı teşekkür plaketi verdi.

Yorumlar 4

Bakmadan Geçme