44 TL'ye otomobil sahibi oldular

Esenlik tarafından geleneksel hale getirilen eşya piyangosunda talihler çekiliş ile belirlendi.

Noter huzurunda yapılan çekilişte Esenlik Süper Marketlerde 44 TL’ye alışveriş yapan 4 şanslı vatandaş otomobil kazandı. 
Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Şirketinin, geleneksel hale getirdiği 'Esenlik Kazandırıyor' kampanyasında ilk etap çekilişleri gerçekleştirildi. Esenlik Süpermarketlerden 44 TL'lik alışveriş yapan herkesin katıldığı kampanyada şanslı müşterilerin belirlenmesi için Esenlik Merkez Şubesi önünde çekiliş programı düzenlendi.

Çekiliş programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ercan Turan, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ile davetliler katıldı.

5 Eylül- 18 Ekim tarihleri arasında Esenlik Süper Marketlerde alış veriş yapan 251 bin 99 kişi kampanyaya katılmaya hak kazandı. Program konuşma yapan Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik'in karını her zaman Malatyalılarla bölüşen bir kurum olduğunu ifade ederek, “En iyiyi en güzeli her zaman sizlere sunmayı hedef haline getirdik. Esenlik’in bir felsefesi, bir misyonu, kalite anlayışı var. İşte bundan dolayı Esenlik büyüyor ve gelişiyor. Esenlik, Büyükşehir Belediyemizin önemli ve lokomotif bir kurumu haline geldi. Esenlik faaliyet gösterdiği her alanda her zaman kendini yenileyerek geliştirerek yoluna devam ediyor” dedi. 

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan ise bugüne kadar düzenlenen hediye çekiliş kampanyalarında Malatyalılara 84 otomobil dağıttıklarını ifade ederek “Halkımızdan aldığımız kaynağı yine halkımıza dağıtıyoruz. Ben bu noktada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Konuşmaların ardından ilk şanslı otomobil talihlisi Genel Sekreter Ercan Turan tarafından çekilişle belirlendi. Çekilişlerle kampanyaya katılan talihli müşterilere 4 otomobilin yanı sıra 4 adet cep telefonu, 4 televizyon ve 4 adet bisiklet verildi.

19 Ekim 1 Aralık tarihleri arasında yapılan alışverişleri kapsayan 2. Etap çekiliş programı ise Aralık ayında düzenlenecek.

Bakmadan Geçme