3,5 milyon menajerlik ücreti nerede?

Yeni Malatyaspor'un geçtiğimiz hafta yaptığı mali kongrede Adil Gevrek'in söylediği sözler halen tartışılıyor. Önce Gevrek konuştu sonra Fendoğlu konuştu. Daha sonra Yeni Malatyaspor'un resmi internet sitesinden yaptığı açıklama kafalarda soru işareti uyandırdı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
3,5 milyon menajerlik ücreti nerede?

Yeni Malatyaspor’un geçtiğimiz hafta yaptığı mali kongrede Adil Gevrek’in söylediği sözler halen tartışılıyor. Önce Gevrek konuştu sonra Fendoğlu konuştu. Daha sonra Yeni Malatyaspor’un resmi internet sitesinden yaptığı açıklama kafalarda soru işareti uyandırdı.

 

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek’in mali kongrede, İstanbul’da yapılan toplantıda iki siyasetçinin iş insanlarının para vermesini engellediği söylemi üzerine ER TV’de Hülya Kaya’nın programına çıkan MHP Malatya milletvekili Mehmet Fendoğlu, Adil Gevrek’i yalanladı.

Aynı programa telefonla bağlanan AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca da Adil Gevrek’i yalanlayıp eleştirilerini açık açık belirtti.

ER TV’de yapılan programdan sonra Yeni Malatyaspor Kulübü resmi bir açıklama yaptı.

Önce Adil Gevrek’in sonra Mehmet Fendoğlu ve İhsan Koca’nın açıklamalarından sonra Yeni Malatyaspor’un yaptığı açıklamayı da değerlendiren Mahir Temur, Youtube kanalında çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

Mahir Temur’un Youtube kanalında yayınladığı videoyu şu linkten izleyebilirsiniz.

3,5 MİLYON NEREDE?

Bakmadan Geçme