1932 Malatyagücü hedef büyüttü

Malatya'nın köklü kulüplerinden 1932 Malatyagücü iş adamı Nurettin Uğur'un büyük desteği ile kurumsal anlamda değişim yapmak ve gelecekte Malatya futboluna ivme kazandırmak için hedefini büyük tutuyor.

Geçen yıl namağlup olarak yükseldiği 2.Amatör kümeyi şampiyon tamamlayıp 1.Amatör’e tekrar yükselen Malatyagücü, ilk üç haftada oynadığı pozitif futbol ve aldığı galibiyetlerle ilerisi adına umut verdi.

Sezona başlamadan iş adamı Nurettin Uğur’un gelecek ile ilgili yapılan projelerin bir ayağı olan soyunma odası tanzimi ile başlayan ve yaptığı transferler ile hedefini yüksek tutan Malatyagücü’nde ilk hedef Play Off’lara kalabilmek.

Hedefleri doğrultusunda Teknik sorumlu Cafer Aypan ve kaleci antrenörü İsmail Timur nezaretinde hedefleri doğrultusunda doğru işler yapmaya çalıştıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Aziz Yiğit gidecekleri en yüksek noktaya kadar gitmek istediklerini söyledi.

Şampiyon olursak takımı A.Ş. yapacağız

Yiğit, hedefleri doğrultusunda şampiyon oldukları taktirde takımı A.Ş yapıp takımın başına Nurettin Uğur’un getireceklerini ifade ederek, “Şampiyon olursak takımı AŞ. yapacağız. İnşallah takımın başına da Nurettin Bey geçecek. Bir ilki yapmayı hedefleyeceğiz. istenilen hedef oluşursa önceliğimiz tesisleşme olacak ve kendimize ait tesis ve saha çalışmaları için düğmeye basacağız. Nurettin Uğur’un daha önceleri 44 Malatyaspor’a yaptıkları bizim için teminattır. Kulübün kurumsal bir yapıya kavuşması ve ekonomik anlamda verilen destek ile yoluna devam edeceğini umduğumuz 1932 Malatyagücü futbol dışında basketbol, hentbol, atıcılık, badminton, golf, boks, briç, halk oyunları gibi branşları ile Malatya’da en fazla faaliyeti olan kulübü konumunda'' dedi.

Azizi Yiğit, gönüllü antrenörlerin desteği ile Malatya Büyükşehir Belediyespor’dan sonra en fazla sporcusu olan kulüp olmanın gururunu taşıdıklarını da ifade etti.

Yorumlar 2

Bakmadan Geçme