1 dakika 17 saniye

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 25 Ekim'de Malatya'ya gelerek bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunup, AK Parti İl Kongresine katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 25 Ekim’de Malatya’ya gelerek bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunup, AK Parti İl Kongresine katılacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 25 Ekim’de Malatya’ya gerçekleştireceği ziyaret öncesi Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bir dizi temaslarda bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TBMM’deki AK Parti Grubu’na yönelik konuşmaları sonrası gerçekleşen ziyarette, Erdoğan’ın Malatya’ya geleceği ziyaret programı, Malatya’ya yönelik yatırım ve projelerin son durumu görüşüldü.

Cumhurbaşkanının meclisteki yoğun gündem ve mesaileri içerisinde kendilerine zaman ayırmasından dolayı teşekkürlerini ileten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Ülkemizin yoğun gündemi içerisinde bizleri kabul eden Sayın Cumhurbaşkanımıza hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Kendilerinin Malatya’ya özel bir muhabbet ve sevgileri olduğunu biliyoruz. Malatya ziyaretleri öncesi MKYK üyemiz ve Malatya Milletvekilimiz Öznur Hanım ile birlikte şehrimizle ilgili yatırım ve projelerimizin son durumunu arz ettik” ifadelerini kullandı.
 

Görüşmenin sadece 1 dakika 17 saniye sürdüğü iddia edildi.

1 dakika 17 saniye
1 dakika 17 saniye
Yorumlar 4
Ali 15 Ekim 2020 21:25

Adamın derdi fotoğraf çekmek şov yapmak ve de korku salmak. Malatya'yı Türkiye'ye rezil ediyor Salahattin. Sanki Salahattin Gürkan Mehmet Çınar'a LAN demesinden dolayı Recep Tayyip Erdoğandan özür diliyor. Öznur affet Cumhurbaşkanım diyor. Son fotoğrafta da beni takip etme gelme YETER ULAN diyor. Ama Salahattin anlamıyor. OLUM BAK GİT diyor seni görevden alırım haaaa. Ama salahattin anlar mı? ANLAMAZ.

Amatör 15 Ekim 2020 09:15

Elindeki Kitapçık mı ?? ona kalsa süre çok fazla. Cumhurbaşkanına öyle sunum mu yapılır? Zaten Cumhurbaşkanımızın yüz ifadesinden belli bu ne der gibi. Yine fotoğraf derdinde malesef. Kaç tane danışmanı var biri mi söylemiyor.

Muhtar 15 Ekim 2020 08:39

Gerçeği böyledir de ama şimdi Selahattin başkana sorsan, Sayın Cumhurbaşkanımızla saatlerce konuşmuştur hatta yemek de yemişlerdir, öznur abla da kahve yapmıştır. Yahu önce elindeki dosyayı medya ile paylaş sen.

Ömer 14 Ekim 2020 22:12

görüşmenin süresi ile ilgili kronometre mi tutuldu. Kronometre tutanlar da süreyi sizlere mi söyledi. İddia ediliyor hoş bir haber cümlesi değil.

Bakmadan Geçme