Şavata: 'Başka aday olmadığı için…'

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'nün 2 Haziran'da yapılacak seçimli genel kurul için Divan Kurulu tarafından oy pusulaların rengine karar verildi. Yeni Malatyaspor Kulübü Divan Kurulu, şu an için tek aday var, açıklaması yaptı.

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü’nün 2 Haziran’da yapılacak seçimli genel kurul için Divan Kurulu tarafından oy pusulaların rengine karar verildi.

 Divan Kurulu Vekili Naci Şavata, Divan Kurulu Üyesi M.Duran Özkan ile Kulüp yönetimi ve şu ana kadar tek aday olan Adil Gevrek adına temsilci Selçuk Günaydın’ın katıldığı toplantıda tek aday olması sebebiyle sadece beyaz renk pusula basılmasına karar verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Naci Şavata, “Yeni Malatyaspor Kulübümüzün 2 Haziran 2019 tarihinde yapılacak olan seçimli olağan genel kurulu toplantısında adayların oy pusulası renklerini belirlemek üzere toplanmış bulunuyoruz. Değerli arkadaşlar, Kulüp tüzüğümüzün 64 maddesi gereği ilk seçim tarihinden 5 gün önce saat 18.00’da başkanlığa aday olanlar veya temsilcisi kulüp binasında Kulüp divan kurulu başkanı veya vekili huzurunda toplanarak oy pusulası renk tespiti yapılır. Hükmü gereğince toplandık. Saat 18.15 itibari ile Sayın Adil Gevrek’in temsilcisi tarafından kulüp başkanlığına adaylık başvurusu bulunmaktadır. Başka başvuru olmadığından Beyaz Renk Pusula basılmasına karar verilmiştir" dedi.

Yapılan açıklama sonrası Divan Kurulu Başkan Vekili Naci Şavata, Divan Kurulu Üyesi M. Duran Özkan ile Kulüp yönetimi ve Adil Gevrek adına temsilcisi Selçuk Günaydın, düzenlenen tutanağı imzaladı.

Anladığımız kadarıyla pusula renginin ve basımının dahi belli olduğu şu saatlerde Yeni Malatyaspor’un şu an için tek adayı Adil Gevrek gözüküyor.

Daha önce adaylıklarını deklare eden Şevket Salik ve Muhammed Kılıç’ın halen resmi başvuru yapmadığını bugün yapılan açıklamada öğrenmiş olduk.

Kayısı Haber
 

Bakmadan Geçme