'Her madalya Malatya madalyasıdır'

Malatya'da  faaliyet gösteren Park Fitness Spor Kulübü işletmecisi Ertuğrul Gazi Gürhan,ve Bilcen Gençlik ve Spor Kulübü  Kick Boks Antrenörü ve hakemi Caner Ertaş ve Türkiye Açık Kick Boks  Turnuvasında derece alan sporcular Türkiye Yerel  Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın ve Yeşilyurt İlçe temsilcisi Berkman Dulcan'ı ziyaret etti.

Malatya’da  faaliyet gösteren Park Fitness Spor Kulübü işletmecisi Ertuğrul Gazi Gürhan,ve Bilcen Gençlik ve Spor Kulübü  Kick Boks Antrenörü ve hakemi Caner Ertaş ve Türkiye Açık Kick Boks  Turnuvasında derece alan sporcular Türkiye Yerel  Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın ve Yeşilyurt İlçe temsilcisi Berkman Dulcan’ı ziyaret etti.

Şampiyonalar da  zorluk derecesi yüksek ve kaliteli maçlar oynandığını ve klüp olarak alt yapıdan yetiştirdikleri başarılı sporcularıyla müsabakalara  katılım sağladıklarını belirten Antrenör Caner Ertaş, ‘’Turnuvada derece yapan sporcularımızla gurur duyuyoruz. Sporcumuzun hak ettiği her madalya ,Malatya madalyasıdır ve Malatya’yı temsil eder. Klüp olarak şampiyonluklar ve derecelerle önemli başarılara imza atmaya devam edeceğiz’’ diye belirtti.

14.2.2019 tarihinde , Antalya’da düzenlenen Türkiye açık Kick Boks Turnuvasında; 94 kiloda Türkiye 2.si olan Ahmet Demir, 60 kiloda Türkiye 2.si olan  Begonya Dilara Çetinkaya,74 kiloda Türkiye 2.si Melih Selçuk , 70 Kiloda Türkiye 3.sü olan Özge Çalışkan ve tüm sporculara  ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Türkiye Yerel  Gazeteciler Derneği Doğu Anadolu Bölge Başkanı Said Yalçın, duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 

Başkan Yalçın, ‘’Türkiye geneli 70 İl’den 2000 sporcunun katılım sağlamış olduğu Turnuvada kazanmış oldukları başarıdan dolayı tüm sporcularımızı kutluyorum. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada sporun ve sporcunun yanında olacağız. Kazanılan her başarı sporcuların olduğu kadar ,Malatya’nın da başarısıdır.Bu önemli  derecelerle bizleri de gururlandırdınız.Bundan sonra da katılacağınız tüm müsabakalar içinde hepinize başarılar diliyorum’’dedi. 

Bakmadan Geçme